15 juni: De Literaire Affaire #2

la-crop1

De Literaire Affaire: de sensueelste jonge schrijvers-avond van het jaar!
Met Sandy Bosmans, Joep Harmsen, Booi Kluiving, Yentl van Stokkum, Emma Stomp en live muziek door Simon en Ida Stuij

Op donderdag 15 juni worden de studentencontainers op de NDSM-werf in Amsterdam Noord door ALSO omgetoverd tot een plaats van literair intrige en romantiek. In drie verschillende containers worden jullie uitgenodigd om een kijkje te nemen in de slaapkamer: op elk bed zijn er dichters en schrijvers die samen hun werk zullen voordragen. Je ticket is inclusief een welkomstdrankje en de avond wordt afgesloten met muziek!

De thema’s: van dromen tot seks en van slaap tot liefde.

Let op: dit is een kleinschalig event, dus er zijn niet veel kaartjes beschikbaar. Wees er snel bij!

Kijk voor meer info over onze prachtige line up in het facebookevent.

Koop tickets voor je beste vrienden, een romantische date of natuurlijk je moeder nu HIER.

Voor de schamele prijs van 5 euro krijg je een bijzondere avond en een lekker welkomstdrankje.

download.jpg Facebook-Event-Button-01-e1480545913789


Over ALSO:

In een stad als Amsterdam is het goed mogelijk om te verdrinken in alle bijzondere, enthousiasmerende en leerzame activiteiten die er georganiseerd worden. Het gevolg? Uiteindelijk blijf je thuis op de bank zitten met je favoriete boek dat je voor de 21ste keer leest. Niks mis mee, maar het avontuur is out there.
Daarom is er nu ALSO, kort voor Amsterdam Literary Society. ALSO neemt het op zich om de literatuurliefhebber een overzicht te bieden van alle letteren-gerelateerde activiteiten in de hoofdstad em hier zelf aan bij te dragen door het organiseren van events, zoals de Literaire Affaire!

Praktische info:
De deuren gaan open om 20.00 en we beginnen stipt om 20.30, dus zorg dat je binnen bent voor die tijd! Vanaf Amsterdam Centraal vertrekt de pont om 19.45, daarmee ben je op tijd. Routebeschrijving naar de container waar we verzamelen volgt, zowel hier als in het facebook evenement.

Copy of Spilled wine 2 (1)