Missie

Nederlands
English

In een stad als Amsterdam is het goed mogelijk om te verdrinken in alle bijzondere, enthousiasmerende en leerzame activiteiten die er georganiseerd worden. Het gevolg? Uiteindelijk blijf je thuis op de bank zitten met je favoriete boek dat je voor de 21ste keer leest. Niks mis mee, maar het avontuur is out there.

Daarom is er nu ALSO, kort voor Amsterdam Literary Society. De ALSO neemt het op zich om de literatuurliefhebber een overzicht te bieden van alle letteren-gerelateerde activiteiten in de hoofdstad.

De ALSO biedt niet alleen een zo complete mogelijke literaire agenda, we zetten ons ook in om een brug te slaan tussen (literaire) instituten zoals boekhandels, uitgeverijen en enthousiastelingen zoals studenten, net afgestudeerden en scholieren.

Bovendien kan ALSO de spin zijn in een netwerk van de geletterde (en de nog ongeletterde). We helpen je een evenement te organiseren, of bieden je een publiek voor het evenement dat je al georganiseerd hebt.

Het is tijd om van de bank af te springen en jouw literaire reddingsboei te vinden in de zee van evenementen.

The Facts and Goals:

  • Amsterdam Literary Society (ALSO) werd opgericht op 9 juni 2015;
  • ALSO’s Literaire Agenda biedt een overzicht van literaire activiteiten in Amsterdam;
  • ALSO is een netwerk en platform voor zowel culturele instituten als studenten die in Amsterdam samen evenementen willen organiseren die met literatuur te maken hebben;
  • wij willen de literaire bedrijvigheid in Amsterdam stimuleren en toegankelijker maken voor een jong publiek;
  • en wij streven een brug te slaan tussen studenten en Amsterdam’s literaire elite.

Hopelijk snel tot ziens op een van onze evenementen!
top

top

One Comment

Comments are closed.