1 juni – Het Andere Verhaal#6

Het Andere Verhaal is de maandelijkse literaire avond in Cinetol. Niet de schrijvers en hun roem staan centraal, maar de verhalen rondom de wereld van het boek. Dat betekent niet dat we spugen op roem, of de schrijvers die het hebben, maar dat we verder willen kijken dan de bestsellerlijst lang is.

Het Andere Verhaal #6: Hoe verkoop je een boek?
Massaal je eigen boeken opkopen om de cijfers te boosten, overal vragen of ze dat boek van die ene schrijver (jezelf) hebben, of stiekem stickers plakken met “super-reuze-mega-★★★★★-knaller” erop. Het zijn ideeën, maar wat werkt nou het beste? Daarover praten we met mensen die verstand hebben van onverbiddelijke bestsellers. Kom naar Het Andere Verhaal #6, een super-mega-reuze-★★★★★-avond over boeken.

Te gast zullen zijn Jan Postma, schrijver van de misschien wel bestsellende essaybundel ‘Vroege werken’, Jet Steinz, die wekelijks voor de Volkskrant de CPNB Bestseller Top 60 bespreekt, en Myrthe Spiteri van YA-uitgeverij Blossom Books.

Vaste moderators Jan van Tienen en Henk Bovekerk doen hun best om pertinente vragen te stellen. In haar vaste rubriek ‘Lisa in bed met…’ duiktLisa Weeda met een gast onder de wol voor een intiem gesprek.

Na afloop praten en drinken we verder in de Tolbar. Het Andere Verhaal is een wonderton met verhalen die interessant zijn voor lezers, schrijvers en andere culturele kapitalisten. En we vinden het belangrijk dat er gelachen wordt, dus als er niet is gelachen, krijg je je geld terug. Geintje. Dan zijn we gewoon niet blij. Maar je gaat vast lachen. En blij zijn. Dus kom!

Elke eerste donderdag van de maand in Cinetol, Tolstraat 182. Entree: €5
Aanvang: 20.30 uur

Eten hoeft niet thuis, maar kan bij ons in de Tolbar. Wel graag even reserveren! info@tolbar.nl