30 maart: Linnaeus Live

 

Datum: Donderdag 30 maart
Tijd: 18.00 – 19.00 uur
Locatie: OBA Linnaeus
Prijs:Deelname met OBA-pas gratis / normaal € 5,00
Aanmelden: Aanmelden via (020) 694 07 73 of linnaeus@oba.nl

De schrijvende zusjes en schrijfcoaches Renee en Eva Kelder geven acte de présence. In januari 2017 verschijnen van hen beiden nieuwe boeken bij uitgeverij Meulenhoff. Renee Kelder (1985) groeit op in een liefdevol, hoogopgeleid en vrijzinnig gezin, maar raakt niettemin vanaf haar negentiende zwaar verslaafd raakt aan GHB. Zes jaar lang leidde ze een onwaarschijnlijk dubbelleven, want ondanks haar vernietigende levensstijl vol drank en drugs studeerde ze ondertussen ook braaf in vier jaar af, ging ze nog trouw naar haar museumclubje en werkte ze in de verslavingszorg – de perfecte dekmantel. De Parttime- junkie is het openhartige, spannende en ongelooflijke verhaal van een meisje dat kon liegen als geen ander, maar dat uiteindelijk vooral zichzelf voor de gek hield.

Eva Kelder (1980) publiceerde verhalen in literaire tijdschriften zoals De Revisor, Passionate en De Gids. In april 2014 verscheen haar debuut Het leek stiller dan het was. Haar roman werd lovend ontvangen. De zwakheden van een generatie blootleggen, dat kan alleen als je iets anders doet dan de rest van je tijdgenoten. Kelder slaagt daarin.

Geschikt als high light? Ja, via Renée Kelder (06-24736511 of info@schrijfcursusvolgen.nl)