30 maart: Literaire avond van de Optimist: Schuld

De Nieuwe Liefde
donderdag 30 maart
Tijd: 20.00-21.00
Entree: normaal €10,- studenten €7,50 (tickets hier)
Stem jij eigenlijk wel? Eet je vlees? Douche je heet en lang? Bel je die scharrel nog terug om te vertellen dat het ‘m niet wordt? Verzuim je het succes van je concurrentie op social media te liken en verspreid jij toch ook die ene roddel waarvan je niet helemaal zeker weet of die waar is?

En wat dacht je van dat dolfijntje dat op het strand aan oververhitting overleed omdat toeristen allemaal een selfie wilden nemen met het beestje maar hem vervolgens zonder zorgen achterlieten?

Hoe dan ook, we maken ons allemaal elke dag ergens aan schuldig. Tijd om ons geweten een onder de loep te nemen, hoe staat het daar eigenlijk mee?

Onder bezielende leiding van Jerry Hormone, de engelman hemzelve, worden we meegenomen in de wereld van schuld: wat schuld is en wie bepaalt dat? En wat moeten we ermee?

Met voordrachten van niemand minder dan NK-Poetry Slam winnares Else Kemps, Anneke Claus, Elten Kiene, Erza Hake en Nikki Dekker. Al dit prachtigs zal door Gemma Pauwels live en wervelend geïllustreerd worden.