19 maart: Literaire Salon #7 Heleen van Royen

Ambassade Hotel
zondag 19 maart
Tijd: 16.00-17.00
Entree: RSVP hier

Literaire Salon @ Ambassade Hotel #7: Heleen van Royen in gesprek met Abdelkader Benali.

Heleen van Royen, wie kent haar niet? Haar debuut ‘De gelukkige huisvrouw’ bereikte als boek en als film een groot publiek, niet zelden sprak of tweette ze openlijk over haar privéleven en haar beroemde selfies leidden tot een tentoonstelling in het Letterkundig Museum.

Nu laat deze bijzondere auteur opnieuw een andere, verrassende kant van zichzelf zien. In ‘Het doet zo zeer’, een intieme documentaire over haar moeder die aan beginnende dementie lijdt, ontpopt Van Royen zich tot lieve en zorgzame dochter én maakt ze succesvol haar debuut als filmmaker. De documentaire werd zowel op het Rotterdam Film Festival (IFFR) als in de media positief ontvangen.

Op zondag 19 maart om 16:00u gaat Abdelkader Benali in de Literaire Salon @ Ambassade Hotel #7 in gesprek met Heleen van Royen. In deze ontmoeting zal gesproken worden over haar werk, over haar leven en uiteraard over haar documentaire. 

De Salon is gratis toegankelijk, aanmelden verplicht wegens een beperkt aantal plaatsen.