11 maart: Het groene uur

Pianola Museum
zaterdag 11 maart
Tijd: 20:00 uur
Entree: 15,- euro/12,50 euro (korting: Stadspas, student, 65+) (RSVP via info@pianola.nl)

De Poëziebar serveert op traditionele wijze enkele schitterende soorten absint en absintsonnetten!
Kees Godefrooij draagt zijn Zwartromantische gedichten voor – de onbereikbare femme fatale, de verveling, de drank en het vleselijk plezier komen voorbij. Ook brengt hij een aantal favoriete gedichten van de decadenten.
David Kwa en Simon Mulder dragen voor uit Franse decadenten in Nederlandse vertaling (en soms een beetje Frans); Rimbaud, Baudelaire en de Comte de Lautréamont. Wuftheid, overdaad en walging wisselen elkaar af.
Sopraan Susanne Winkler en pianist Louis Lallouette brengen prachtige Franse liederen uit de late 19e eeuw.