18 februari: Voorstelling Cyrano de Bergerac

Zaal open: 20.00
Entree: 10 euro
Reserveren via:info@dollemaandag.nl
Locatie: Perdu

Geïntrigeerd? Meer op perdu.nl!

Cyrano, een beroemde dichter, is verliefd op Roxane. Maar Cyrano vind zichzelf te lelijk door zijn enorme neus. Hij denkt dat hij bij Roxane geen kans maakt. De mooie Christian is ook verliefd op Roxane. Maar Christian vind zichzelf te dom. Hij kan geen mooie dingen zeggen en brieven schrijven en durft Roxane niet te benaderen. Christian vraagt de dichter Cyrano om hulp. Cyrano stemt toe. Hij schrijft betoverend mooie brieven voor Roxane en hiermee weet Christian Roxane te veroveren. Maar als Roxane ooit achter de waarheid komt van wie houdt ze dan werkelijk?

Dit romantische meesterwerk wordt verteld door banketbakker en dichter Ragueneau op de warme klanken van Sergei Rachmaninov; de perfecte synthese tussen Poëzie en Patisserie!