14 februari: Boek en Film

Tijd: 13.00
OBA Buitenveldert
Prijs: €5,00 of €2,50 met OBA-pas

Boek: Bridges of Madison County door Robert James Waller (1992)
Film: Bridges of Madison County van Clint Eastwood (1995)

‘Poëzie is een vorm van sprekend schilderen’. In de maand februari, die begint met de Week van de Poëzie, daarom aandacht voor een verhaal over twee mensen die hun hart laten spreken. Via woorden proberen we over te brengen wat we diep van binnen voelen. Dat dat meestal niet de alledaagse taal is, wordt in dit verhaal duidelijk.

Deelnemers lezen vooraf het boek waarvan elke laatste dinsdagmiddag van de maand de verfilming te zien is in OBA Buitenveldert. Na het vertonen van de film zal onder leiding van Rita Bonenberg een gesprek worden gevoerd, waarbij deelnemers hun mening geven over het boek en de verfilming.

De kosten voor deelname bedragen per bijeenkomst normaal 5,00 / met OBA-pas 2,50. Dit is inclusief koffie of thee. Als u de hele reeks van acht bijeenkomsten wilt bijwonen, betaalt u voor slechts zes bijeenkomsten, dus normaal 30,00 / met OBA-pas 15,00. Betalen kan alleen bij de betaalautomaat in OBA Buitenveldert(medewerkers kunnen hierbij indien nodig assisteren). Door het beperkt aantal plaatsen (40), raden wij u aan van tevoren te reserveren.
Reserveren kan aan de balie, per e-mail of per telefoon: buitenveldert@oba.nl, 020-6422100.

De nieuwe serie Boek en Film in Buitenveldert is in samenwerking met de Amsterdamse Boekhandel.