15 januari: Schwob de leesclub

Verschillende locaties in Amsterdam
15 januari
14.00 – 16.00 leesclubs
16.00 – 20.00 voor iedereen: Schwobfest in het Volkshotel, Wibautstraat 150
Entree leesclubs: 6 euro incl. welkomstdrankje bij Schwobfest (tickets hier)
Entree Schwobfest: gratis

-DE 10 HERONTDEKKINGEN VOOR 2017-
Bij Amsterdamse uitgeverijen, boekhandels en het Nederlands Letterenfonds is er op zondagmiddag 15 januari een leesclubfestival voor de wereldliteratuur, geleid door schrijvers en critici met als afsluiting Schwobfest in het Volkshotel.
Kies nu je boek, koop je kaartje en doe mee!

Als ambassadeurs en leesclubleiders komen Frits Abrahams (NRC), Elsbeth Etty (NRC), Jet Steinz (de Volkskrant), Ernest van der Kwast (schrijver van o.a. Mama Tandoori), Theo Hakkert (TC Tubantia), Arnold Heumakers (NRC), Chris Keulemans (voormalig Perdu, Balie, Tolhuistuin), Anton de Goede (VPRO), Rob Schouten (Trouw), Guido Snel en anderen.

Tien vertaalde meesterwerken, waarbij je er als lezer van op aan kan dat het niet alleen goede verhalen zijn, maar dat ze je ook in aanraking brengen met onverwachte vergezichten en vreemde kusten: van de straten in New York tot een dorp in India.

Na afloop is er Schwobfest voor iedereen. Dus als je geen tijd hebt voor de leesclub, kom gewoon naar het Volkshotel: een feestelijke borrel waarbij de ambassadeurs elk in vijf minuten hun boek voorstellen en met een literair klassiekersquiz!

14.00 – 16.00 leesclubs door heel Amsterdam
16.00 – 20.00 voor iedereen: Schwobfest in het Volkshotel, Wibautstraat 150
Toegang leesclubs: 6 euro incl. welkomstdrankje bij Schwobfest
Toegang Schwobfest: gratis