23 november: The Last Poets met gastoptredens

Koop tickets

Voorverkoop vanaf 25 juni

Aanvang 21.00 uur

Zaal open 20.00 uur

Entree 15,- incl. daglidmaatschap

Locatie: Tolhuistuin, Paradiso Noord

 Locatie: Paradiso Noord, Tolhuisweg 3, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

The Last Poets, godfathers van de hip hop en spoken word pioniers. De groep werd opgericht in 1968 in Harlem, New York, de tijd van Black Power en een groeiend Afro-Amerikaans zelfbewustzijn. Hun politiek bewuste poezië legde de basis voor rap en inspireerde velen, van Marvin Gaye tot Public Enemy, en van Curtis Mayfield tot Kanye West. De huidige Last Poets zijn Umar Bin Hassan, Abiodun Oyewole en percussionist Babatunde.

Met gastoptredens van Herman Koch, Huub van der Lubbe, Sabrina Starke, Babs Gons, Christine Otten en presentatie Jörgen Tjon a Fong. Huub van der Lubbe, Herman Koch en Christine Otten lezen scenes voor uit de roman ‘De laatste dichters’ over The Last Poets. Christine Otten’s boek wordt heruitgegeven in het Nederlands en Engels.